Veilige betaling

Wanneer wordt het geld van mijn rekening afgeschreven?

We debiteren het bedrag van de bestelling pas van uw rekening als u bestelling door onze financiële dienst MultiSafepay wordt gevalideerd. Op dat moment ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw betaling.

Veilig betalen met MultiSafepay

Kopen op Senup garandeert u de veiligste en strengste veiligheidsmaatregelen op de markt dankzij onze partner MultiSafepay. MultiSafepay en Senup staan in voor de veiligheid van uw transactiegegevens door de informatie te versleutelen met behulp van SSL-technologie (Secure Sockets Layer).

Op Senup is online betalen met de bankkaart 100% beveiligd door “MultiSafepay”, een vertrouwde instantie voor gegevensbescherming. 

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

Senup biedt u verschillende betalingsmogelijkheden:

  • Visa / Mastercard / bankkaart
  • PayPal
  • Bancontact
  • Maestro
  • Bankoverschrijving
  • Cheque (enkel in Frankrijk)
  • American Express

Beveiligde betaling

Wanneer u deze betaalmethode kiest en BANKKAART / VISA / MASTERCARD selecteert, wordt u automatisch doorgestuurd naar de door SSL beveiligde betaalserver van onze financiële partner MultiSafepay. Deze server garandeert de beveiliging van uw gegevens voor 100% door middel van de versleuteling van de informatie.

Wanneer u kiest voor “PAYPAL” door deze betaalmethode te selecteren, wordt u automatisch doorverwezen naar de beveiligde website van “PAYPAL”.

Beveiligde rechtstreekse betaling

Voor uw gemak bieden wij u ook de mogelijkheid om uw bankgegevens rechtstreeks op onze betaalpagina te registreren. Uw bankgegevens worden automatisch geregistreerd door onze financiële partner MultiSafepay. Deze betaalmethode garandeert ook 100% veiligheid van uw gegevens door het gebruik van SSL-encryptie (Secure Sockets Layer). 

Hoewel uw bankgegevens worden ingevoerd op onze Senup-website, worden deze uitsluitend gelezen en geregistreerd door de beveiligde MultiSafepay-server. Hoewel de vennootschap hier niet tot wordt verplicht, biedt Senup dezelfde SSL-encryptietechnologie.

Wij helpen u graag verder
Ons team beantwoordt graag al je vragen, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.
Tevreden of geld terug
Je hebt 30 dagen de tijd om af te zien van je aankoop en nog eens 30 dagen de tijd om je artikel te retourneren.
voor alle bestellingen geplaatst voor 14u
Alle bestellingen die voor 14u worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden*. Afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel in onze voorraad. * Van maandag tot vrijdag.
VISA, Bankkaart, Paypal, Bankoverschrijving...
Winkel in alle gemoedsrust dankzij de verbeterde maatregelen die 100% veilige transacties garanderen met MultiSafePay.

Beveiligde betalingen

Leveringsmethoden